halloween!!hahaha

hejsan alla läskiga bloggläsare!!

idag är det halloween. den läskigaste tiden på året, tycker jag. jag har klätt lätt ut mig och snart ska ut tiga godis. med min ngrannar. vissa tycker det är lite barnsligt, men det ju sååå kul. man får ju liksom inte göra o det är man är vuxen. ta chansen gå ut och ha lit skoj nu!!!!!!!!!!!!!!!!!hahahaha

ha en trevlig halloween och alla helgo!!!!!

ses

så här såg jag ut:
hihihihihi



 har en häx hatt och en lös näsa!!
hihihihi





har det bara bra

hejsan

hoppas ni har det bra!!
det har jag!
har varit med elli, vår granne. vi ska pyssla och det ska bli kul.

här kmmer några fina bilder från google

ses ha det bäst flod häst!!


visst blir man suggen!! <<<3






det är också mumsigt!






man börjar små längta till sommaren




men man längtar också till julen och...



... till att få leka i snön!!!!



 det är väl en fin bild???





första dan på höst lovet

hej!!

idag har det varit första dagen på mitt höstlov. vet inte riktigt vad jag ska göra, men harska titta på datatn lite till. jag ska typ åka upp och handla godis. jag ska se på körslaget, jag hejar på ... amy tror jag, eller vet inte tycker alla är bra, fast jag hata caroline of ugglas. aja. men det ska bli kul.

ses och ha det bäst!! <<<3

heja pånu alla körer!




 
mumms med frurkt sallad och så är dt nyttigt!!


nu är det höstlov

hej

nu har jag höstlov och det är skönt. under höst lovet ska jag slappa, vara med kompisar, kanske hälsa på mormor och morfar, min lilla syster fyller år och ska jag jobba lite matte. det ska bli ett vilo samt lov så kan jag sova ut och kämpa ännu mer efter höstlovet.

idag var jag i haninge centrum och shoppade. det var super kul. jag handlade ganska mycket sacker.
titta får ni se

 

en t-shirt från gina

 

 
ett par ljus blåa jaans från bik bok



 
en present till wilma från kicks




hoppas ni får ett bra höstlov!!!!!!!!!!



jag önskar all ett riktigt bra höstlov

ses puss puss


en toppen dag!!!!!!

hejsan svejsan lingon tejsan!!

idag har det varit en toppen dag. jag har kämpar på bra i skona. det vart en väldigt lång dag i dag men det var det värt. först hade jag ph-samtal. det super bra. B-A tyckte att jag hade varit jätte duktig och jag kommer klara målen till höstlovet.:D. efter det redovisade jag steg 10 den muntliga delen i matte för pedrag. det var en väkdigt svår uppgift. men det gick bra.m Jag fick BLÅ. JAF ÄR SÅÅÅ HIMLA GALD FÖR DET!!!!!!!. jag fixade det. nuär jag klar med steg 10 och kan ta nya starka tag.

hej då!!!

den här dagen var vanlig, en vanlig tisdag!!

cha!

idag har det varit en vanlig dag. jag var lite små trött när jag vaknade. jag har pluggat till provet i morgon.
har målat naglarna  och pluggat lite. imorgon ska jag til tjej gruppen

ha det bäst!!

ses <3










jag och julia=solosångare!!

hejsan alla bloggläsare!!! <3

trallalaa!, idag har jag sjungit kör och lyssnat på skön musik. juste det, idag på kören i skolan så fick man prova om man ville sjunga solo på we are the world, fast det vart ju inte riktigt SOLO, Astrid delade upp hoss fyra och fryra. Julia vill e jätte gärna sjunga, men visste inte om hon vågade men med lite övertalningen av sigge så räckte hon upp handen till slut. julia ville att någon av oss skulle vara med. sigge ville inte och inte camilla och jag var ttveksam. jag tänkte efter ett tag och ag bestämmde mig för att sjunga med julia. jag vart skit nervös. jag rysster över hela kroppen, men det gick bra. ju mer man sjung desto roligare blev det!!!
synd att jag inte han skriva på jajjas fråge stund. men det kanske blir en fråge stund snart!!!!

puss!! ses

lalaaala!!




 we are thr world!!!!!!!!!!!!!




 
min solros har slagit ut, den är jätte fin!! jag planterade den i somras!!!

heja VGF!!!! kom ingen nu tjejer!!!!

hej!!!!

idag vaknade jag jätte tidigt, jag vaknade för wilma skule på gymmpa tävling. men jag behövde inte stressa.
jag ville gå på tävlingen. jag tog bussen till. dom har alltid för tränning innana tävlingen, jag ville bara se på tävlingen. Tävlingen var i torvalla sporthall. det var kul att se på alla som tävlade.
jag hejade på, jag sa heja VGF!!!!!!!!!!!!!. gissa om dom fick medalj eller inte. Jo, dom fick silver medalj!!!!
dom super bra både på fristående, matta och hopp. dom gjorde till och med fri volt. det var snyggt gjort.

Mamma och pappa skulle på party hoss en kommpis, så fick åka till mormor och morfar. i ska sova där.
det är alltis kul att vara hoss mormor.

jag skriver detta inlägg hoss mormor!!!!!

ses imorgon hoppas jag!! :)

fryser, ryser nu är vintern här, eller??

hej!

vet ni vad som hände i förgår? Jo, första snöna fallde ner på marken. ok, men det blev inget mycket snö på markan set smälte när det kom på marken. det var lite synd tyckte jag, för jag vart så sååå sugen på att åcka pulka. när det hände så kände det som vintern var här. i skolan började man sjunga jul sånger, det gjorde inte jag. imorgon skadet vara 2+ grader. jag tycker att det är väldigt kallt ute!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vad tycker ni, är vekligen vintern här??

vagel!! och min måndag

cha!

idag har det varit måndag och jag var lite trött, men jag behövde åka till skolan. men jag blev piggare på bussen til skolan. jag jobbade med matte och så jobbade jag med svenska. det gick bra. när jag komm til skolan hade jag ont i mitt ena ögonlock. det gjorde ont närjag blinkade. det var tydligen en vagel. Jag har haft det förut och det kan göra ont. men det går över ganska snabbt. det tar vell typ en en vecka eller så. jag vet inte varför man får det. men det är kul:(. sigge fick ju en vagel och hon fick opera bort den, men jag vet att det kommer inte hända med mig!. ska på kör snart. :). igår var det garge loppis. dom sålde mycket grejer. jag köpte en lite maskot!!. <3

ha det bäst!! <<3

 
det röda på mitt ögonlock är envagel!!:(





 
den är vekligen super gullig. det är snället sött LEJON...




... precis som JAG!!!<<3


jag var med stephanie!! :D

hej!

idag var det fredag. det var så skönt. vi hade kunskaps joggen.  det var faktiskt kul. jag sprang på 19,34. det var en bra tid. jag fick jätte myckte håll, men jag känpade i mål. jag är nöjd med min insats i kunskaps joggen!!.
sedan följde stephanie med mig hem. vi spelade data och gjorde lit små expriment till kursen. det var spännande. det har varten bra dag i dag. nu ska jag snart se på idol. detb är nästan mitt favorit program!!. :)

ses imorgon!1 <<3


 jag och min fina vän stephanie!!!!!!!!!





 hihihiih!




 puss på er mina kära blogg läsare!! :)

 

 

 


studidag

hej alla blogg läsare!

idag hade vi studie dag. såå. jävla skönt. jag skulle inet göra någåt speciellt idag, men jag skulle BARA slappa hela dagen. jag skulle inte stressa, göra allt i min egen tackt. Det har böärjar bra. jag skulle också göra blockdiagnos tyckte BA. men den har jag reddan gjort.  jag längtar jaätte myckte efter julia. jag är faktistk lit avis på henne. hon är gran canaria. hon ska var där i två veckor. hon komer hem på måndag.<<3. undra om hon har blivit brun?. Om jag käner henne rätt så har hon någ blivit. det!!.

hej då! ses imorgon. <<3


                                                                                                                                                                      jag älskar den toppen. den är från gina, typ min fovorit affär





<<3


<<<<<3






puss puss <<3

kör, kör och ännu mera KÖR!!! det gillar jag!!

cha!
idag hade jag kör skolan. det var så himla kul. Astrid (våran usiklärare är så himla snäll). vi har bara kör varannan vecka och det är lite tråkigt. men man får vara glad för det man får. :). jag ska pckså ha kör i kyrkan. det skaockså bli kul. vi fick ju en ny lärare för min andra lärare blev gravis. hon verkade super gullig. hon  erkar nästan bättre än den andra. :).   

tjejgruppen och hällasgården

hej
idag var vi på hällasgård, där vi tog vatten prover. det var ganska kul. man skulle doppa ett papper i sjön och se vilken färg den fick. det var två sjöar och dom skulle man gemföra. båda vat gröna. det var ISAKALLT där. Katja  sate strumpor på händerna och en T-shirt på benen. det fet kul ut.:D <3. men som tur hade jag en skit varm jacka på mig. sen gick 5 km lång promenad. Jag och katja snackade hela vägen. <<3

På tjej gruppen gjorde vi snabb bullar. vi gjorde 6 satser tillsammans. det vart jätta mång bullar. det var inte riktigt som bullar, dom var runda och smakade lite som scones eller kub. dom var faktiskt väldigt goda:). jag åt typ fem stycken.

sedan var det dags dans. jag går på jordbro united. det är sååååå himla rolig dans. <<3.

ses imorgon hoppad jag!!!!!!!!!!!!!!!! <<<3
Se hela bilden

RSS 2.0