earth hour

cha

ikväll från halv nio till halv tio ska man släcka alla lampor, för att visa att man bryr sig om miljön. detta är en av världen störtsta manifestation för miljön!. jag ska gäster hemme, så vi får se om vi släcker något, men något ska jag vells läcka!.



ses
//linnea<3

god natt och dröm om mig

hej

nu sitter jag framför datan och ska ta en kopp varmt gott te och titta på sveriges färsta bilförare, himla kul alltså!

sov sött<<3

//linnea

 

våffel dagen!!!

hej alla bloggläsare!

idga var det våffeldagen, det rä typ den godaste dagen på året!!!. vi åt våffler idag till middag, men fick inga i skolan. isklan fick vi pytt i panna. det vell sådär. jag åt våffler i söndags när jag var i kyrkan med tjej gruppen, i tisdags på kören och idag!. jag kommer nog inte äta våffler på ett tag, men året går får fort och snart är det våffeldagen igen!

hoppas ni har haft en mycket god och bra våffel daag!

ses!


mums!<3


måndag

cha

idga har det varit en skön och ganska vanlig måndag. efetr skolan åkta jag till tandläkaren och dom skolle lägga på flour lackpå mina tänder. det smakar banan och är inte särskilt gott. nu är jag hemma och ska snart till kören. det ska vell bli kul. jag hade på mig mina nya kläder idag, jag var ju och shoppade i lördags med mamma. ett par gråa tregging. tre T-shirtar och strumpor. idag hade jag treggingsarna och en vitt topp med en fjäril på. mycket fin enligt mig!!!

ses och ha det bäst


jag önskar att det börjar växa blommor på det gröna gräste nu!

teater med tjejgruppen

hej!

nu har jag precis kommit hem från kyrkan, vi(tjejgruppen)har varit med på en gudstjänst och spelat en teter. det var jätte kul!. jag var ängeln.:). jag fick ha en fin vit klänning och vingar och en glittrig gloria. den rollen passade mig super!!!. vi åt smariga våfflor efteråt, som var mums!!:9. det är ju våffel dgane på torsdag. då fårni prppa i er våfflor!. jag älskar våfflor,  man äter ju inte det så ofta!.

utanför mitt fönster snöar det, och inte särskilt små heller utan super stora. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ, jag som vill att snön ska smälta bort. det är slaskigt, blött och inte roligt, så kommer det mer snö. det är inte klokt. det snöar i slutet på Mars!, fatta. det är ju snart påsk!!!

vi får hoppas att den försvinner tills då

bye


Äntligen fredag!!!

hej!

idga har det varit en skön dag, men mycket glädje mm. allt har varit toppen bra!!^.^. efter  skolan så gick jag och katja förbi och köpte lite godis i trollbäcken c och sedan tog vi 24 och jag gick av vid brandbergen c, jag skulle lämna till baka en bok från biblan och sedan åkta jag till haninge c. jag hade med mig 500 kr och jag köpte en svart adidas väska (axelväska från stadium) och en ljus grön T-shirt från gina. jag är mycket nöjd!!.

det blir nog en mys kväll framför tven, med en chips påse i handen!!!

ses


jag ska se på Let´s dance!

detta är min favo chips!mums


torsdag!

hej!!!!

hoppas ni har haft en underbar vecka, eller tills idag!. idag är det torsdag och gillar väldigt mycket torsdagar. jag kan slappa och ser det snart fredag!^^. det är så dkönt med fredgar för då är det...helg!.

men ni få har det bäst!
skör om er så lovar jag er att det kommer att bli en bra helg!

ses


melodifestivalen!

hejsan alla bloggläsre!!<3

ja, idag har jag sjungit och sjungit hela dagen och det har varit kul. vi ska uppträdda med körerna imorgon på engud tjänt i vendelsö och en konser  i stan!<<<<3

idag är det finalen av melodifestivalen. det får man ju bara inte missa. det blir spännande vem som vinner. alla är ju så bra. jag gillra anna bergendahl, darin, salem al fakir och erkik saade, eller igentligen en ju alla bra!!!!!!!!!!<3.
jag får se om jag kommer att ringa in och rösta. den som vinner ska vara en värdig vinnare!!!:).

ni få ha en underbar kväll med mycket sång och dans!!!

ses


fredags mys och allt är toppen bra!

hej

idag var jag med daca och vi hade kul!!!!:). vi gjorde olka tester och så spelade vi dat(kollade på bloggar och så där). nu är det helg iallafall

imorgon ska jag vara S:t eskil, det är en gosspel helg och vi ska ju så klart vara med!!!:)
på söndag ska vi också sjung, men då ska vi sjunga först i vendelsö kyrka och sedan i en kyrka i stan. det ska också bli kul!!!.

ni får ha en trevlig helg



nu är sporlovetlovet slut, och dags att börja skolan igen

cha!

igår(måndag) var jag ju sjuk, men idag tisdag så var det första dan för mig i skolan efter sporlovet. det skulle faktiskt bli kul gå till baka igen till sitt vardags liv. jag villa ju träffa mina vänner<<<3 och så:).

idag har solen varit framme mycket och snön har börjat smälta.....

...det börjar lukta VÅR nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ni få ha det bäst!

ses


bio:Alice i underlandet<3

hej!

ni vet kanske att jag skulle gå på greas på göta lejon. mormor, wilma och jag skulle vila hos lite så vi skulle orka med det. då ringer telfonen. mormor svarar och det är götalejon och säger att greas föreställning är inställd, på grund av sjukdom. ååååååå, jag som hade längtat så, gud vad tråkigt, vad ska vi göra nu?.  vi fick ju tillbaka pengarna, men ändå!, det var ju faktiskt väldigt tråkigt.  vi tänkte att vi kunde gå på bia istället. vi bestämde för att gå på alice i underlan.  vi reserverade tre platser på svenskt-tal och utan 3D.

om Alice i underlandet: den var väldigt bra och mycket spännande och kul. den är lite animerad och riktig. den handlar om alice(anne hathway), som råkar ramla ner i ett kanin håll och komer tilll underlandet. där träffar hon än massa kunstiga saker. som en en hatt makare(johnny depp), kanin, den röda drottningen, vita drottningen och en masssa andra djur och männinskor. johnny depp var väldigt bra. det var en bar handling  och det rä en ny version av den "gamla" versionen. dom har lagt till lite grejer. den är lite galen, kul, spännande och mycket glad film. JAG REKMENDERAR DEN STARKT!!!!!!!!!!!!!!!


hattmakaren(johnny depp)



alice(anne hathway)





röda drottningen










ses, glöm inte ni måste bara se sen!!!!!:)





grease

hej!

idag så ska jag, Wilma och mormor gå och se grease på göta lejon. det ska bli himla kul. jag tycker om att se på olika teater. vi ska åka kl. 18:00 och teatern börjar kl.19:30(halv åtta). vi kommer vell hemm kl. 10 eller 11. jag vat inte hur lång den är. det ska bli lite spännande också!

ni får ha en trevlig torsdag!!!!

ses




RSS 2.0