första advent

hej!

idah är det första advent!!!!. det är så härligt. idag när jag vaknade så lyste solen jätte starkt. jag vart nästan blind kändes det som. solen lyset igemon dimman och fåglarna kvittrade och himlen den var klar blå. det var bra advents väder!!!!. jag igck på gudstjänst i kyrkan och jag sjöng ju i kören. det gick bra för oss. efter det var det lotter i och fika. det var gott fika och jag köpte lotter. jag köpte en av varje lott. en lott låg i en tändstickask. men jag vann inget och inte mormor heller. jag fick en jätte söt tomte av en gubbe, så jag komm inte hem tom hänt!!!. annars har jag bara tagit det lugnt hela dagen. det har vart skönt


M.V.h
linnea

var på sodexho!

hejsan!!

idag var vi i matrådet plus några till och hälsade på sodexho (där vi får vår mat ifrån). det skulle bli kul och det var också kul. sodexho ligger i stan. det var ett stort gymnasium. på sodexho var det frecht och det såg bra ut. vi fick gå runt och kolla hur dom lagade maten. det ver en ganska stor kyl och ett jätte stort diskrum, med en diskmaskin som var lika stor som ett kylskåp!!. vi fick se där dom lagde maten det vra jätte stora kastruller. vi fick se där special maten lagades. det var en person som stod för det och hon hade det ordnig och reda på allt.
vi fick se matsalen och där dom hämtade maten. dom hade 4 olicka maträtter varje dag!!!!!!. det var den vanliga maten, vegetariska, fil och flingor och en sopa varje dag. dom hade jätte många olicka kryddor, så man kunde krydda själv om man ville det. det var som kavarnar kryddorna var i. mat resterna hamnade i en kvarn och så omvandlades det till bio gas!!!. det var bra för miljön:):):)!!!!!!!!.

ses 




är hoss mormor under helgen

hejsan!!

jag sitter här ny tvättat hår framför mormors data. har pysslat, vi gjorde små söta tomtari garn . det är ju snart jul!!!. det var jätte kul men det var lite svårt.vi har varit i nacka forum idag. det var där vi handlade pysslet. det är så stort och nytt köp center. vi fikade och hade det bra.  jag gillar att gå och kolla i olicka affärer  vi har ätit tacos, det är min favorit mat!!!!!!!. jag komm till mormor och morfar igår och så ska jag åka hem i morgom. mamma och pappa höller på att tapesera och det är väldigt rörigt just nu hemma hoss oss. wilma är på läger i värmdö. om jag hade varit hemma hade det varit ganska tråkigt, men jag fick til mormor jag!! :):):):).

jag hoppas ni har haft en bra helg eller ska ha en bra helg!!.

bye bye



idol kväll!!

hejsan!!

idag har jag haft super bra!!. jag har varit i skolan, det känns bättre nu efet sprutan mot svin infuensan. jag var en stund med stephanie efter skolan och vi lyssnade på musik och hade också väldigt kul. men hon hade riddning så jag tog bussen hem ganska tidigt. wilma är på klass fest nu och där ska hon vara ända till halv 9. mamma är i stan och träffar sina kommpisar. jag och pappa har precis kommit hem från vega baren. jag är verkligen propp mätt!!. nu ska jag snart se på idol och bara myssa i kalla vinter vädret.

hej då!! ses!! bye!!

hälsningar linnea

p.S har bara använt två uutrops tecken varje gång. en kul grej bara;)



bild special!!

cha några fina bilder!!

hahahaha





image459en vaker ros, vill jag ge dig<3





lila är typ min favorit färg!!!!!!!!!!!!!!!<<3




detta är den dyraste tårtan. det är super dyrt silver på den. vem vill likson inte den på sitt bröllop, mumms!!!

puss had det bäst!!!
ses<<3


pigg ocg gla varje dag!!!

cha!!

det var ett tag jag skrev, men nu ska jag börja skriva lie oftare!!!! :)

idag har det varit en super bra dag. jag var jätte pigg och så var jag glad. då blir hela dagen gladare.
jag har lärt mig lit om olicka källor idag. Henlke hållde en lite källa föreläsning. den var bra.
jag har jobbat matte och spanska, jag ska jobba mycket spanska denna vecka.
jag har bara varit hemma och slappst hela efter middagen.

ha det bäst flod häst :D:D:D

chao!!!!


det var ett roligt märke som var med på förelläsningen!!!



ha det bäst FLODHÄST!!!
hihihihihihihihihihihihihi :D:D:D:D:D:D:D:D:D 


idag blir det en härlig gutjänst

hej!

idag har jag vsrt deppig. jag tror det är för det så mörkt och trist nu. man vill ju ha lite sol ljus. det har typ regnat/snöat hela dan i dag. man blir verkligen trött. men när jag fick träffa mina underbara vänner kändes allt bättre!!!<<3 det är också väldigt kallt ute!!!!!.
jo, idag ska vi en "torsdags gustjänst". det ska bli kul. Jajja ska komma och titta på oss. oss=våran kör.

ha det bäst flod häst!!!
bye bye linnea!! <3

RSS 2.0