väldigt snygga naglar :)

hej alla glada blogg läsare!!!!!
idag har vi haft ett prov. det hanslade om teknik och romariket och antikens grekland. det var ganska svårt prov.
det var väldigt långt prov. det tog typ en och helv timme att skriva det. men jag skit nöjd , med mitt resultat.
i förgår köpte jag ett par lösnaglar. jag känner mg såååå fin närjag har dom på mig.<<3

chao!


      dom är lös naglarna är bra!! :)



     riktigt snygga naglar!




      det är faktiskt jag och mina snygga naglar 




     cool! 






renovering och så gick jag centrum!!

hej!
mamma och pappa ska byta rum med min lilla syster, så vi höller på att renovera. vi har målat tagit ner wilmas hög säng. det var jabbigt. det är en himla röra påöver våningen. men det går att ta sig fram. Wilma och jag ver i centrum. då köpte jag ett linne från gina ,hagel lack, lös naglar och strumpor. Jag vart nöjd med mitt köp. ska ha på mig det i skolan imorgon. det var väldigt snyggt.

ses <<3




jag och stephanie= best friends

idag var det fedag och och det är en skön dag. jag var med stephanie efter skolan och det var super kul. dom höller på att renovera sitt hus och hon ska få ett nytt rom. Då kan måla på hennes vägar. vi ritade av varandra och en massa sacker. :) vi gjorde en rolig vidio på henns mobil, den var rolig.

ses <3

regn och hagel!!

idag har det varit en helt vanlig dag. vi hade spanska kp ock så jobbade jag SO. Jag satt i bilioteket och tittade yt gemom fönstret och så ett stort mörkt moln komma till skolan. då tänkte jag det kommer att börja regna. tio minuter senare kommer en blixt och en åsk ljud hörs . molnet kommer närmre och närmre och det börjar blås kraftigt. Så exploderar det och börjar HAGLA!!!. domsom var ute kutade in, men dom vart ämdå blötta. På biblioteket hade dom ett fönster vid öppet och gardinen blåste upp til taket. Det haglade in, det var faktist lite läbbigt. Jag hade alldrig sätt så mycket hagel fall på så kort tid!!. men jag ville gå ut och känna hur det kändes. Men dt fick man inte för rekton stod där och sa att man inte fick gå ut utan at vi skulle gå upp till bg. aja, men jag hade ph- samtal och det gick bra. när jag slutaede gick jag ut och då såg det nästan ut som det hade snöat, det låg hagel på marken. då kastade vi på varandra. det var super kul :) <<3

hej då ses imorgon!


hagel!!





Se hela bilden







idag åt jag et degestive och yougurt! mums

idag var det gymmpa i skolan, friidrott :)

hej alla blogg läsre!!
idag hade jag gympa och det var friidrott. det var faktist roligt. man behövde åka tid eller gå det på egen hand. typ med sina vänner. vi åckte buss dit. men denb bussen går bara en gång i halv timmen. typ när lektionen är slutet kommer bussen. men då säger BA (min lärare) att vi måste strecha först. ååååååå, varför kunde han inte bara släppt oss!!!. Julia och jag orkade inte vänta på den den där bussen så vi gick , som dom andra tjejerna gjorde. det var en ganska lång bit. men vi snackade en massa hon och jag och det blev det lite kul. <3. jag var bådde hungrig o0ch törstig nära jag komm till baks. jag duchade och sedan åt vi köttbullar med makaroner. men det vart en ganska bra slut på dagen!!. nu ska jag til dansen och dansa. den dansen liger jordbra. det var skit roligt däe, men det var jätte snabba danser. men det var kul. jag började på en föra veckan. :p :) <33

                  
vi brukar ha friidrot på trollbäckens IP                        hösten närmar sig med storm steg! :(








                    

bilden!

hej!
velkommen till min nya fina blogg!!
idag har det nästan varit en helt vanlig dag. Vi hade sv kp, då gick vi igenom steg 12. men det var jätte varmt klass rummet, jag svettades typ igäll!. efter skolan gick till bilden för jag skulle redovisa. JAG FICK MVG!!!
jag skit nöjd med minn insats. :) <<3. mina kommpisar stephi och jajja var också i bilden. stephi redovisade och fick också MVG ochn jajja färglaggde sin jätte snygg clown :).
bye!!

jag!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0