kvällsinlägg

hejhej bloggen!
idag har jag typ inte gjort ingenting. jag har tråkar på datan och såsomnade jag mitt på dagen? inte likt mig liksom. har precis duchat, och ligger tittar lite på tv samtidigt som jag uppdaterar blogg :)
jag är jätte nervös för morgondagen och det ska blir såå kul. jag längtar, det här har jag väntat på i ett år nu!!!!
men ni får ha det så bra!
jag och erika

åååå, vad jag blev sugen på lasagna helt plötsigt. saknar!
hela gänget!, börjar med den närmaste foten och sedan åt vänster håll.
jag, Sofia,  Matilda, Elin, Erika och lilly <3

svar på tal !

Thepchomphu om imorgon är det dags ;):
Jag saknar diiiiiiiiig :'( <3
svar: oj, hade inte sätt komentaren. men saknar dig med <33 du får vara i skolan oftare ;D
Allbacko om studiedag:
Hej
Helt fantastisk blogg! Går in och läser den varje dag! Så himla intressant! Du har en stor talang! Love yaaaaaaaaaaaaaaah! :*<3
svar:  du me, taaaaaack !!! <3 :D

music <3

chacha!
idag har vi varit österhaninge kyrka och övat på våran redovisning till på söndag. jag är fett nervös!!! och det är bara fredag än. men det ska blir riktigt kul!!!
några låtar som jag avgudat idag
lazy song - Bruno mars. det är en skön låt, som säger mycket. man vill bara digga med !

Resten av ditt liv - Timbaktu. kan man lyssna på när man är lite sur, elr bara gillar
bra sköööna rappare ;)
ses <3

Youtube krånglar!

hej bloggen!
youtube krånglar som fan och jag gjort en video och allt, men när jag ska lägga upp den så är det inge ljud på. får försöka ikväll efter kören och se om det funkar ;)
just nu sitter jag och kollar runt lite på Fb och andra bloggar med en fanta exotic i handen. mummmms! har lite godis uppe på rummet. blir väll käka det samtidigt, som jag ska plugga med spanska. ska försöka göra klar den, innan 9.35 imorgon, så har lite tid  på mig på morgonen oxå!
en bild från bussen t Assisi <3 saknar Italien!!!!!
saknar gryyymt denna underbara chey!!!!!!!!!!
ha det BÄST!

städar :(

hejsan bloggen!
tog ett litet brek ifrån all städning inför nåsta helgs konfirmation :). är så taggad!
idag blir det dans uppvisning och mamma och jag ska snart och fixa lite grjor som behöver inhandlats till det. det ska bli grymt kul att ha dansuppvisning och jag känner på mig att det det kommer att bli en gryyym dans show!
sry för dålig uppdatering under veckan...men har väldigt trött efter Assisi förra veckan. men det kommer upp en video om veckan ikväll, så håll utkik här på bloggen!
ses :*

italenska

hej
ora sono nel rum e probabilmente io sono un sacco di divertimento laggiù. Scatto in modo molto sicuro e le immagini coma su sul blog! ma presto tornerò a casa!
ett tips: google translete! kan vara lite fel i texten!, men ni kommer säkert att fatta! <3

ingen bloggning...

cha!

under den veckan som var innan jag åkte till Italien, så märkte jag att flera flera bloggar uppdaterades inte så bra! vf är det inga bloggare som skriver bågot!!! det är sååå synd, när man gå in på en blogg så den personen inte skrivit något. en blogg som uppdaterar bra är siri! ni hittar bloggen under länkar!
BLOGGA MEER!!!!! det blir så tråkig annars! snälla!
see you

titta in bloggen

hejhej
om ni följa mitt liv under Assisi kan checka in hemisdan  http://www.ungihanden.se/index.html
byebye

big brother låten

hej!
tänkte att jag skulle tipsa om en riktig bra fest låt!, man blir på riktigt bra humör!!

imorgon är det dags ;)

cha!
jo, att imorgon ska jag till Assisi, som ligger i Italien. jag kommer ha det så kul där nere och  nu är det bara några timmar kvar! :D jag kommer att få vara med min fina kompisar som också dit. det är: Erika, Matilda, sofia, lilly, Sara och Elin!! jag kommer njuta av av varenda sekund jag kommer vara där  och bara få vara och ta det lugnt och såklart SKRATTA!!!! hahaha
men med det sagt så kommer det inte bli någon "riktig" bloggning under veckan. men några tidinställda inlägga ska jag fixa ;)
detta är min nya fondation, men kan försöak göra en video om den snart. men det blir efter
Assisi, då har jag ju andvänt den under en vecka!
ses, när jag kommer hem på söndag!

ingen rubrik?

hej!!!
idag har jag gjort mycket och det var till stort sätt en bra dag!
jag har varit i stan me erika, och där köpte jag en ny fondation. jag kan lägga upp en video elr bild om det ;) men inte just nu, sitter vid bärbara och det finns ingen webb på den. jag köpte också ett oar nya hörlura för endast
39:- kr!!!!. sjuuuukt billigt. det varkade vara bra hörlurar, i dom jag köpte fick man till och med ett extar par saker till dom.
tänkte gå och ducha nu och sen se på big brother!
syns här på bloggen!
en ny remix av en bra  låt "till  the world ends", som är först gjort av britney och nu me Ke$ha och nicki minaj. skjukt bra!

powerwalk

hejsan!
idag hade vi powerwalk och det kanske inte var det rolgaste och dessutam var det ganska kallt. det var  tråkigt, vi gick ju bara. men jag var ju med emlie under tiden och vi snckade ju vi på som vanlig ;)  blogg:emelies emsuballaste.blogg.se

hatar sverige!!!!!!!

hej
tänkte blogga lite snbbt innnan jag ska iväg till kören. jag vill inte änns gå ut, jag vill inte titta ut genom fönstret och se det hemsk avädret som är utanför!. det har regnat/snöat hela dagen idag! det är ju tredje maj och då ska vet vår och inte regnit och blöt ut!!!!
nu önskar jag bara att jag kunde få flytta till något varmtställe och slippa sverige, haninge och gamla tråkiga Brandbergen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

snart är det dags!!!!!!!!!!!

hejsan svejsan bloggen!
nu på söndag drar jag och konfan till Assisi!, jag kan inte fatta det coh jag längtar SÄHÄR mycket! jag kommer ha det så himla kuul och skönt. det ska bli skönt att bara få slippa sveriga och bara få njuta av härliga itailien. äta alla italiensk mat! :D
lääääääääääääängtar, kommer tänka på det hela veckan!!!!!!!!!!!!

seeg söndag!

hej!
idag har jag varit hemma och mest sagat framför FB typ hela dagen. har varit trött efter 136 XL igår kväll, men fan vad kul vi hade! bäst kvällen på länge!!!!!! vi var gryyma på att dansa och det var bra musik!
har ni testat det nya sortimentet av marabou? ska köpa den  unre veckan och testa, kan skriva vad jag tyckte på bloggen!

RSS 2.0