vart tog sommarn vägen???

hej!!!

nu sitter jag med datan i knät och sneglar på tv:n, sommarkrysset. men utanför fönstret så regnar det, och det regnar inte så lite heller det össer ner.

men under hela sommarn har vädret varit toppen, nästan sol varenda dag och nu kommer regnet. men det var ju bra att vi åktee till turkiet  lite senare på sommarn, för om vi hade åkt i juli så hade vi missat den svenska sommarn och så åker vi till turkiet när det är lite kallare och sedan fyller jag år!.

men ni får en förtsatt trevlig kväll!

ses

snart är det dags!

hejsan alla blogg läsare!

nu är det bara en vecka kvar tills vi ska åka till turkiet!!!, jag längtar verkligen super mycket. vi ska vara där två veckor och bara njuta av poolen, havet och så klart solen. <3

idag är vädret rätt så tråkigt, i helgen ska det regna:(, men det behövs efter hal värme!

chao!


solen!


solnedgång!


pool!


men än så länge så fär jag nöja mej med brandbergsbadet!<3


brandbergbadet!

hej!

idag har jag, erika och patrik badat i brandbergsbadet och det var jätte kul!

resten av dagen ska jag nog bara slappa, se på tv. det ska tydligen börja ett nytt program på disney channel. high school musical agentina och viva hich scholl musical!

ni för ha en underbar kväll

ses

wow!

hejsan!!

wow, vlket väder vi har sverige just nu!. det är typ 30 grader varje dag1. jag har varit hoss mormor och där badade vi mycket, och när vi var ute med våran båt så badde vi också mycket. det är sååå härligt!.

idag har jag och syrran varit och badat på brandbergbadet och sedan tog vi en sväng till haninge c, och där var det kok hett och framförallt inne på Bik Bok, där jag köpte ett par nya shorts och vitt linne(med band där bak) för bara 99 kr!!!!!!!. det är så biligt.

vet ni vart jag ska den 2 agusti?, jo min familj ska till.......TURKIET två veckor och sola bada där nere och där är det ännu varmare en var det är hemma i sverige. jag längta verkligen dit super mycket!<3

ni får ha en fortsat trevlig sommar!!!


Alanya!


snart kommar jag sväva över molnen till turkey!!!<<<3


jag älskar verkligen turkiet!

RSS 2.0