Valborg

hej alla blogg läsare!

nu har jag kommit hem från falun och nu känns det skönt, man blev ganska trött på bussen och så visade dom inga bra filmer heller, men det var vell ganska kul i alla fall.

idag är det val borg och kungen fyller år, dom skulle tydligen skjuta kanon vid djurgården 21 skott, det hade jag viljat sett men man kanske kan se det på tvn.
jag är hoss mormor och morfar, vi har ätit god mat och ska snart se på brasan, det är bästa med valborg tycker jag!.

ni får ha en underbar kväll och så får ni ha mycket roligt!

bye

ska till Falun imorgon! jippi!

hej alla blogg läsare!

imorgon ska jag åka med år 7 till falun, där har vi slöjd, bild, HKK, SO eller NO, och uteaktivitet, får se nu har jag glömt någor nej. vi åker dit varje år, och det är lika kul varenda gång. man ser fråmåt åt den den är veckan hela året, det är sååååå himla roligt där!. jag har packat klart och nu längtar jag bara tills imorgon, då vi börjar vår resa till falun!

jag kommer ha en underbar vecka i falun, hoppas ni får en rolig "vanlig" vecka

ses om en vecka


längtar!



åååå, vad jag längtar




"i början"

hej!

idag har jag varit med köre hela dagen, vi har övat till en musikal. den heter !i början och det var jätte kul att spela upp den. jag hade en huvudroll och det gick jätte bra. ala aploderade på slutet och så kände ag mig jätte stolt. Linnea kom också och kollade på oss och det var också väldigt kul, tyckte jag. imorgon ska jag vi också spela upp pjäsen i S:t eskil, och det ska bli kul!:D. jag ska vara med Erika nu påkvällen, hon kommer snart!

ses

imorgon börjar skolan, efter att skönt påsklov

hej!

nu är den glada påsken slut och man ska upp imorgon och åka till skolan. det ska bli både kul och inte kul. det ska bli kul att träffa alla sina kompsisar pch så skulla jag viljat haft lite längre påsklov, men det kan ju jag inte bestäma^^.  men snart ska vi ju till falun med skolan, det ska bli super duper kul!!!!!!!!!!!!

idag så var vi först och såg till båten, och det såg bra ut. sedan stoppade jag ner alla papper och så i skolväskan(tills imorgon. jag behövde ett par ny leggings, så ajg åkte till haninge c och köpte det på gina. jag har nämligen bara jätte tunna legging och jätte kjocka leggings, så jag behövde ett par mittimellan. I haninge träffade jag Erika och Mary:). det var kul. vi gick och kollade lite i affärer, och hade det bra!. det var ett bra slut på påsklovet

ni får ha det bäst!

ses


ska se på greas på göta lejon

hej!

idag är det dags, idag ska jag se på greas. jag har längtat och längtat och nu är tiden inne. omm ni läst min blogg sen tidigare, så vet ni att det blev lite  strul föra gången vi skulle dit, men nu är det dags!jippi!!!.

jag kommer missa talang och det är väldigt synd, för nämligen idag så skulle bert börja grina, för att en var så bra. jag får vell se reprisen, och så får jag vell hör lite från kompisarna!!!.

igår år vi på donken, mycket gott. jag och pappa provade hollywood clasic, den var inte så god. det var typ bacon på och dom var smaklösa och sega. jag älskar fanta exstotic!!!!



Love

har ett super bra påsklov!!!!

hej!

idag har jag först varit på kören och övat på en musikal vi ska gör om en vecka,  jag måste öva til den så att jag kan den bra. idag ska jag också slinga mitt hå, blonda slingor. det kommer nog att bli fint, det ju första gången jag gör slingor en hårfrisör!!!.

igår var jag, Erika och sofia på boda borg medn tjej geuppen. jag har aldirg varit där förut men det var skit kull där. vi klade tre hela banor, alla var röda=mellan svär, svart är svårast ocg gröna är lättast. vi klarade buskul, Farmen och Balans. det var mycket svårare än vad jag hade trott, men mycket roligare!!!!!!. vi åt Tacos till lunch och glass till efterrätt. jag vill åka dit igen!

ni få ha ett skönt slut på påsklovet, det är ju bara 3 dagar kvar!!!:(

ses



påsklov!

hej!

idga var det skärtorsdag, man vi hade inte lov och inte äns halv dag. jag är förkyld, men jag gick till skolan. idga skulle man också lämna in kursen(tråd 4). Man fick välja om man ville göra prov eller uppdrag. jag valde uppdrag och jag är KLAR!!!!. jag är så himla nöjd med mitt arbet:). 

nu är det påsklov och det ska också bli mycket skönt!!!. under påsken ska jag se på greas. den vart jui nställd föra gången, om ni följer denna blogg så har jag skrivit om det där!. kolla!.  men det fanns biljetter under påsklovet istället ovh vi bokade. jag ska också åka til boda borg med tjej gruppen, jag har inte varit där så det ska bli kul!!!. jag ska ockå slinga året, blonda slingor. dår får vi se hur det blir!!!.

ni få ha ett  underbart påsklov!!!!

//Linnea

RSS 2.0