regnar:(

hej!

gud, vad trockigt väsder det är ute, iblan dregnar det och ibland inte. helt plötsligt så komm solen fram lite och jag, Wilma och mamma åkte till hannge c. jag hade tittat på ett par shorts och så köpte jag mascara.(bilder kommer senare).

nu siter jag inne och har tråkigt, så plugga tråkig spanska:(. jag måste verkligen göra. jag ska nog vara med Erika efteråt.

glömm inte att grata mamma på mors dag

ses


första kvälls inlogget!

hej!

nu ligger jag i sängen och skriver mitt första kvälls inlägg, jag sitter med laptopen:).
det är såååå tråkigapogram på tv:n idag, så dåkan man lika gärna sitta vid datan!

idag har jag varit väldigt trött och seg. det var liksom en tråkig vanlig tisdag. imorgon vi ha studiedag, men jag MÅSTE plugga, sedan ska jag till lyckeby och kolla lite där (om det går) och till tjej gruppen.

god natt och sov så gott

P.S dröm om mig!!!!!!!!!!!

alby

hej hej

idag så var vi på fri luftdag, med sklan i Alby. det vsr verkligen super kul!. vi paddlade kanot, det var fakriskt mycket svårare än förra gånge, kan bero på att vi hade vattenkrig i båten och vi komm sist i land...eller rättare sagt vi SIMMADE i land, med kanoten. det var svårt o jobbigt, så vi beslöt oss att hoppa i från kanoten och sedan simma i land. det var inte så kallt i vattnet, om man inte är en badkruka vill säga. som tur vad hade jag med mig ombytes käder, så jag slippte ha på mig mmin blötta kläder, det hade varit kallt. det var verkligen jätte myssigt!!!

nu känns det verkligen som sommer, an kan bada och sola. det örver 20 grader varmt varje dag. det ska ialla fall vara det denna vecka, så man får njuta. jag har badat två gånger, först gången var med Erika i drevan och andra idag. jag har blivit sol bränd, men solbränna leder till att man blir brun och det är ju bra!!!.

vi får hoppas att vädret håller i sig hela sommarn och att det blir super fin sommar 2010!

//linnea

äntligen helg!

hej hej

nu är det äntligen helg igen!. det är mycket skönt. jag har varit ganska trött denna vecka, så jagsåg fråmåt åt denna helg!.

imorgon så ska jag sova över med kören i kyrkan och sedan ska ´vi sjunga olika vårsånger, nu är äntligen våren här!!!

ni fär en sprakande bra helg

ses

hemstudiedag

hej!

idag är det somsagt hemstudiedag, det betyder att man ska jobba hemma och inte i skolan. man brukar ha det veckan efter man varit i Falun:). nu längtar jag bara tillbaka till falun och jag minns att för en vecka sedan sat jag på bussen och skulle åka dit, förra veckan gick bara föööööör fort.

jag ska jobba dag, jag ska skriva utvärdering, läsa lite engelska och göra läsförståelsen på steg 16 i sv. det kommer att går bra!!!.

jag ska kanske vara med erika idag, när hon har slutat så klart. då kan vi gå gemensamt till kören. det ska nog bli kul!.

ni får ha det bra, mina söta läsare!

ses

RSS 2.0