alla bloggar som jag brukar läsa!

hej

jo, jag tänkte visa er vilka bloggar jag brukar läsa. jag gillar att läsa bloggar och det är mycket spännade att läsa om anadras liv. jag läsre både kända bloggar och min vänners bloggar. så när checkat in min blogg så akn ni ju checka in deras också ;)

http://fokis.se

Anchisa eller foki som hon kallas, var en av min första bloggar som jag började läsa och beundra. jag gillar hennes lite unika stil, det är också roligt att följa hennes liv när hon reser runt i världen till t ex till: new york och hennes hemland tahiland.

 

http://www.kissies.se


Alexandra nilsson eller kissie som hon också kallas är en av sveriges största blogg drottningar. hon har varit med i många av bloggbråken. det är kul att läsa hennes blogg, och när man väll ahr börjat läsa den så vill man bara veta mer som kommer att hända i hennes fart fyllda och roliga liv. kissie har många fördomar av vissa personer, men jag är inte en av dom.

 

http://www.kissies.se/wp-content/uploads/DSC00308.jpg

http://anaginas.se/

Gina Dirawi elr anagina som hon kallas har ett Palestinskt ursprung. jag tycker att det coolt att hon har lyckats i bloggvärlden fast hon är muslim. det jag gillar med hennes blogg är alla roliga videos, då hon spelar khaddje eller svennemorsan bettan.

http://anaginas.com/images/2010/dagbladet_124240272.jpg

http://adada.blogg.se/

ada är en blogg som jag nyligen har börjat läsa!. hon skriver mycket om mode, smink och smycken. det är rolig blogg och hennes videoklipp gillar jag. hon är lika gamal som jag, och hennes blogg har blivit känd. det är kul att läsa om hennes liv och olika tips om smink o.s.v.

http://adada.blogg.se/images/2011/p1140554_125960634.jpg




MINA KOMPISARS BLOGGAR!

http://aboutjajja.blogg.se/

johanna elr jajja som är hennes smeknamn. hon skriver om sitt liv, både i skolan och om kompisar. hon brukar alltid ha bilder i inläggen och det gillar jag. jag gillar också video klippen som hon brukar lägga upp.

http://aboutjajja.blogg.se/images/2011/dsc06768_125490715.jpg

http://emsuballaste.blogg.se/

emlie skriver om sitt liv och om sina vänner. det är kul at läsa och titta på bilderna, det jag också gillar med hennes blogg är att hon uppdaterar väldigt ofta så det finns alltid någåt nytt att läsa om.

http://emsuballaste.blogg.se/images/2011/hahavetinte_125655367.jpg


http://thepchomphu.blogg.se/

siri har en blogg, som är bra och det är kul att läsa om hennes liv i bloggen. hon har många bilder och många musikvideos på sin blogg.

http://erikaarickardssonn.blogg.se/

erika har nästa precis börjat blogga vilket är mycket kul . hon skriver också om sin vardag, om sina vänner och vad hon gör på dagarna. det är en "vanlig" blogg, men ändå rolig att läsa.

http://erikaarickardssonn.blogg.se/images/2011/p1020216_125710419.jpg




det är dom bloggarna som jag brukar kolla och kanske komentera då och då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0